ГДЗ » ГДЗ » 8 клас » Геометрія » ГДЗ до підручника з геометрії 8 клас А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський 2008 рік
8 клас

ГДЗ Геометрія 8 клас - А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, М.С. Якір (2008)

Шукаєте надійні та якісні ресурси з геометрії для вашого учня 8 класу? Зверніть увагу на підручник Геометрія 8 клас А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, М.С. Якір 2008! З цим корисним ресурсом ваша дитина матиме всі необхідні інструменти, щоб впевнено виконувати домашні завдання з геометрії, одночасно навчаючись! 

Цей продукт ідеально підходить для будь-якого учня, який намагається краще зрозуміти і глибше засвоїти геометрію. Ми запрошуємо вас приєднатися до нас у вивченні цього предмету разом із запитаннями, що спонукають до роздумів, та захоплюючими поясненнями, які будуть зацікавлювати учнів на кожному кроці! Як додатковий бонус, цей ресурс також оснащений рішеннями та відповідями, щоб ваш учень міг швидко йти в ногу з часом! 

Від базових фундаментальних знань до більш складних концепцій, цей підручник допоможе учням пройти весь шлях у цікавій та легкій для сприйняття формі, спеціально розробленій для учнів 8-го класу, які готуються до курсової роботи з геометрії. 

Ми розуміємо, наскільки важливо, щоб ви надавали своїй дитині лише найкращі ресурси, які допоможуть їй досягти успіху як в навчанні, так і в особистому житті. Почніть вже сьогодні з підручником Геометрія 8 клас А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, М.С. Якір 2008!

Дивіться онлайн готове домашне завдання з геометрії для 8 класу та читайте рішення з геометрії для 8 класу Мерзляк, Полонський, Якір 2008 року
1блок
§ 1. Чотирикутники (10 страниц)
2блок
§ 2. Подібність трикутників (4 страницы)
3блок
§ 3. Розв'язування прямокутних трикутників (4 страницы)
4блок
§ 4. Многокутники. Площа многокутника (5 страниц)
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив