ГДЗ » Учебники » 10 клас » Біологія » Шкільний підручник 10 клас біологія К.М. Задорожний, О.М. Утєвська «Ранок» 2018 рік
10 клас

ГДЗ Біологія 10 клас - К.М. Задорожний, О.М. Утєвська (2018)

Ви шукаєте цікавий та інноваційний підручник з біології, який пожвавить роботу вашого 10-го класу? Зверніть увагу на шкільний підручник "Ранок" К.М. Задорожного та О.М. Утевської, спеціально розроблений для учнів 10 класу! Цей комплексний та інтерактивний віртуальний підручник з біології гарантовано задовольнить цікавість сучасних учнів і додасть вашим заняттям додаткову іскру, на яку вони заслуговують.

Цей ретельно розроблений шкільний підручник відповідає профільному рівню українських учнів 10-х класів завдяки захопливим навчальним завданням, сучасному мультимедійному контенту, яскравим ілюстраціям і схемам, а також всебічному поясненню ключових тем з біології, які цікаво вивчати. Підручник написаний двома досвідченими авторами в галузі педагогічної науки -К. М. Задорожного та О. М. Утевської, ця книга була створена на основі багаторічних досліджень, традиційних методик та цифрових інновацій, щоб допомогти користувачам розвинути міцний фундамент знань з біології для їхніх майбутніх академічних досліджень або кар'єрних шляхів. 

Шкільний підручник "Ранок" пропонує безліч інтерактивних ресурсів як для вчителів, так і для учнів - ви можете переглядати теми за допомогою флеш-карток, дивитися інформативні відео про ключові поняття з біології, вивчати яскраві схеми та ілюстрації, читати складні біологічні терміни у форматі аудіо-словника. Зручний інтерфейс робить цей підручник ідеальним як для онлайн-уроків, так і для самостійних занять вдома! Все, що вам потрібно - це підключення до Інтернету (і так, цей інструмент можна використовувати будь-коли і будь-де!) А найцікавіше? Підручник має ефективну інтегровану пошукову систему, яка дозволяє користувачам легко отримувати доступ до потрібної інформації; просто введіть у пошуковий рядок словосполучення, пов'язані з темою, що вас цікавить, і за лічені секунди ви побачите інші можливі результати!  
 
Перетворіть навчання на справжній вибух зі шкільним підручником "Ранок" - вже доступним для завантаження у форматі PDF! Завантажте свій сьогодні і допоможіть зробити навчання більш цікавим!

Електронный онлайн підручник з біології для 10 класу Задорожний, Утєвська скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-biologija-km-zadorozhnij-om-utyevska-ranok-2018-rik.pdf
(Скачали 2)
25.11 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-biologija-km-zadorozhnij-om-utyevska-ranok-2018-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив