ГДЗ » Учебники » 10 клас » Історія України » Шкільний підручник 10 клас історія України В.С. Власов, С.В. Кульчицький «Літера» 2018 рік (рівень стандарту)
10 клас

ГДЗ Історія України 10 клас - В.С. Власов, С.В. Кульчицький (2018)

Шукаєте комплексний та інформативний підручник, який допоможе вашому учневі 10-го класу вивчати історію України? Зверніть увагу на "Літу" В.С. Власова та С.В. Кульчицького! Ця потужна пара створила цей безцінний ресурс як спосіб надати учням простий у використанні підручник, який виходить далеко за межі традиційних засобів навчання, заглиблюючись в історію України у форматі .pdf на 2018 навчальний рік. Цей рівень відповідає стандарту викладання історії українською мовою, надаючи детальні описи та приклади всіх аспектів української історії та пов'язаних з нею тем. Ваш учень неодмінно буде зацікавлений і захоплений цим всеосяжним посібником - це все, що йому потрібно, щоб досліджувати, спілкуватися та розуміти більше про культуру своєї Батьківщини! Придбайте "Літу" вже сьогодні і подаруйте своїй дитині доступ до неймовірного освітнього досвіду!

Електронный онлайн підручник з історія україни для 10 класу Власов, Кульчицький скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-istorija-ukrajini-vs-vlasov-sv-kulchickij-litera-2018-rik-riven-standartu.pdf
(Скачали 4)
23.45 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-istorija-ukrajini-vs-vlasov-sv-kulchickij-litera-2018-rik-riven-standartu.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив