ГДЗ » Учебники » 10 клас » Геометрія » Шкільний підручник 10 клас геометрія М.І. Бурда, Н.А. Тарасенкова «Зодіак-ЕКО» 2010 рік
10 клас

ГДЗ Геометрія 10 клас - М.І. Бурда, Н.А. Тарасенкова (2010)

Ласкаво просимо до геометрів-початківців! Шукаєте підручник з геометрії, розроблений відповідно до потреб вашого учня десятого класу? Зверніть увагу на "Зодіак-ЕКО" М.І. Бурди та Н.А. Тарасенкової 2, доступний у зручному форматі .pdf, щоб навчальний матеріал був у вас під рукою.

Цей комплексний ресурс з геометрії охоплює всі основні теми, необхідні учням для глибокого розуміння цього предмету, що базується на поняттях. Завдяки інструкціям українською мовою, авторами яких є два авторитетні математики, такі компоненти, як аксіоматичні основи, геометричні побудови, симетричні фігури, конгруентні фігури та кути, викладені чітко і точно. У цьому навчальному виданні не обійдено жодної теми - навіть такі складні математичні елементи, як аналітична геометрія, векторна алгебра та тривимірний евклідів простір! 

Zodiac-ECO 2 містить більше, ніж просто інформацію; він також містить вправи та інструкції, які допоможуть кожному учневі розв'язати складні задачі - від базових відрізків до вищих математичних рівнів з алгоритмами, наближеними до реальних прикладних задач! Додаткові функції включають додаткові пояснення з яскравими ілюстраціями та прикладами - все це покликане допомогти десятикласникам глибше зануритися в розуміння геометричних концепцій. 

 Переконайтеся, що ваш учень готовий до будь-якого рівня знань з геометрії або іспитів за допомогою чудового Zodiac-ECO 2, доступного онлайн вже зараз!

Електронный онлайн підручник з геометрії для 10 класу Бурда, Тарасенкова скачати в pdf варіанті 2010 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-geometrija-mi-burda-na-tarasenkova-zodiak-eko-2010-rik.pdf
(Скачали 0)
33.66 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-geometrija-mi-burda-na-tarasenkova-zodiak-eko-2010-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив