ГДЗ » Учебники » 6 клас » Трудове навчання » Шкільний підручник 6 клас трудове навчання І.Ю. Ходзицька, Н.М. Павич «Аксіома» 2014 рік (для дівчат)
6 клас

ГДЗ Трудове навчання 6 клас - І.Ю. Ходзицька, Н.М. Павич, О.В. Горобець, О.І. Безносюк (2014)

Ти амбітний 6-класник, який хоче продовжити навчання? Не шукайте більше, адже підручник з трудового навчання "Аксіома" І.Я. Ходзицької та Н.М. Павич допоможе вам досягти поставлених цілей! Усі інструкції подано російською мовою, тому цей підручник ідеально підходить для учнів середнього та високого рівнів володіння мовою. 

Створений з думкою про дівчат, цей підручник допоможе вам швидко опанувати технічні аспекти трудового навчання. Крім того, він доступний будь-де і будь-коли онлайн, тож більше не потрібно тягати з собою важкі підручники - навчання може відбуватися будь-де і будь-коли! 

Якщо ви шукаєте комплексний ресурс про те, як отримати максимум користі від суворого навчального середовища, то підручник з трудового навчання "Аксіома" від І.Я. Ходзицької та Н.М. Павич - саме те, що вам потрібно - придбайте його зараз, доки цього не зробив хтось інший!

Електронный онлайн підручник з трудове навчання для 6 класу Ходзицька, Павич, Горобець, Безносюк скачати в pdf варіанті 2014 рік
shkilnij-pidruchnik-6-klas-trudove-navchannja-iju-hodzicka-nm-pavich-aksioma-2014-rik-dlja-divchat.pdf
(Скачали 0)
16.06 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-6-klas-trudove-navchannja-iju-hodzicka-nm-pavich-aksioma-2014-rik-dlja-divchat.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив