ГДЗ » Учебники » 4 клас » Образотворче мистецтво » Шкільний підручник 4 клас образотворче мистецтво М.І. Резніченко, С.К. Трач «Навчальна книга - Богдан» 2015 рік
4 клас

ГДЗ Образотворче мистецтво 4 клас - М.І. Резніченко, С.К. Трач (2015)

Підручник з образотворчого мистецтва для 4 класу М.І. Резніченко та С.К. Трач "Нав" відкриє вашому юному учневі дива образотворчого мистецтва! За допомогою цього унікального у своєму роді курсу образотворчого мистецтва ваш учень ознайомиться з традиційними основами образотворчого мистецтва та надихнеться на створення власних творів, що відображатимуть його унікальні погляди та індивідуальність. Книга наповнена чудовими яскравими ілюстраціями та ретельно розробленими проектами, кожен з яких покликаний провести вашого учня у подорож захоплюючим світом мистецтва! 

Цей всеосяжний підручник написаний українською мовою спеціально для учнів четвертих класів, що робить його чудовим вибором як навчальний ресурс для закріплення навичок з української мови, а також для захопливого знайомства з такими дисциплінами образотворчого мистецтва, як малюнок, живопис, скульптура та багато іншого! Розуміння таких ключових понять, як теорія кольору, форма і структура, масштаб і пропорції, можна в стислій формі викласти за допомогою цього підручника від авторитетного видавництва "Богдан". 

Відкрийте для свого 4-го класу нові чудові шляхи до творчого самовираження з підручником М.І. Резніченко та С.К. Трач "Навчання" вже сьогодні - майстерний старт до навчання протягом усього життя для розвитку вашої дитини!

Електронный онлайн підручник з образотворче мистецтво для 4 класу Резніченко, Трач скачати в pdf варіанті 2015 рік
shkilnij-pidruchnik-4-klas-obrazotvorche-mistectvo-mi-reznichenko-sk-trach-navchalna-kniga-bogdan-2015-rik.pdf
(Скачали 0)
18.84 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-4-klas-obrazotvorche-mistectvo-mi-reznichenko-sk-trach-navchalna-kniga-bogdan-2015-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив