ГДЗ » Учебники » 10 клас » Громадянська освіта » Шкільний підручник 10 клас громадянська освіта І.Д. Васильків, В.М. Кравчук «Астон» 2018 рік
10 клас

ГДЗ Громадянська освіта 10 клас - І.Д. Васильків, В.М. Кравчук, О.А. Сливка, І.З. Танчин, Ю.В. Тимошенко, Л.М. Хлипавка (2018)

Шукаєте сучасний та всеохоплюючий підручник з громадянської освіти для 10 класу для своїх учнів? Шукайте далі - шкільний підручник 10 клас Громадянська освіта І.Д. Васильків, В.М. Кравчук "Астон" 2018 року з'явився! Розроблений командою досвідчених педагогів, цей цифровий підручник містить поглиблену інформацію з різноманітних тем громадянської освіти та дає змогу учням належним чином підготуватися до іспитів, а також отримати цінні знання з історії, культури, географії України тощо.

Цей освітній ресурс спеціально розроблений відповідно до високих стандартів української освітньої системи і містить детальний огляд як поточних подій, так і великих відрізків минулої історії. Посібник містить не лише розповіді про видатних педагогів, таких як І.Д. Васильків, В.М. Кравчук, О.А. Сливка, І.З. Танчин, Ю.В. Тимошенко та Л.М. Хлипавка, а й цікаві завдання, які перевіряють розуміння та засвоєння учнями ключових понять у сфері громадянської освіти! 

Крім того, шкільний підручник 10 клас "Громадянська освіта" І.Д. Васильків, В.В

Електронный онлайн підручник з громадянська освіта для 10 класу Васильків, Кравчук, Сливка, Танчин, Тимошенко, Хлипавка скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-gromadjanska-osvita-id-vasilkiv-vm-kravchuk-aston-2018-rik.pdf
(Скачали 17)
4.2 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-gromadjanska-osvita-id-vasilkiv-vm-kravchuk-aston-2018-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив