ГДЗ » Учебники » 4 клас » Математика » Шкільний підручник 4 клас математика М.В. Богданович, Г.П. Лишенко «Генеза» 2015 рік (українська мова навчання)
4 клас

ГДЗ Математика 4 клас - М.В. Богданович, Г.П. Лишенко (2015)

Ласкаво просимо до шкільних підручників 4 клас Математика - Генеза 2015! Цей підручник з математики забезпечить вашій дитині найвищу якість математичної освіти з українською мовою навчання. Укладений авторитетними авторами М.В. Богдановичем та Г.П. Лишенком, цей винятковий підручник сповнений знань і досвіду, які можуть бути корисними для розвитку математичних здібностей вашої дитини.  

Зміст і структура цього шкільного підручника є унікальними та потужними. Він знайомить четвертокласників з такими поняттями, як цілі числа, цифри, рівняння, дроби, вимірювання, кути, обчислення площі та об'єму за допомогою фігур у деталях, які є одночасно інформативними та цікавими для учнів. Батьки оцінять цю книжку, адже вона допомагає дітям розвинути міцні початкові математичні навички, які допоможуть їм досягти успіху в майбутньому. Як бонус, ми створили книгу у зручному форматі .pdf, що робить її легко доступною на цифрових пристроях, якщо ви зайняті вечорами або не можете піти до школи, не жертвуючи при цьому цінним навчальним часом! 

Обирайте Шкільний підручник 4 клас Математика - Генеза 2015 для найкращої математичної освіти, на яку заслуговує ваша дитина; ідеально підходить для просування на вищі рівні та успіху в майбутньому навчанні!

Електронный онлайн підручник з математики для 4 класу Богданович, Лишенко скачати в pdf варіанті 2015 рік
shkilnij-pidruchnik-4-klas-matematika-mv-bogdanovich-gp-lishenko-geneza-2015-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
9.56 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-4-klas-matematika-mv-bogdanovich-gp-lishenko-geneza-2015-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив