ГДЗ » Учебники » 4 клас » Українська мова » Шкільний підручник 4 клас українська мова О.Н. Хорошковська, О.М. Петрук «Світ» 2015 рік (румунська мова навчання)
4 клас

ГДЗ Українська мова 4 клас - О.Н. Хорошковська, О.М. Петрук (2015)

Досягніть досконалості з української мови з новим підручником "Українська мова 4 клас Хорошковська О.Н., Петрук О.М. "Світ" 2015 (румунською мовою)! Комплексний онлайн-підручник, розроблений двома провідними українськими фахівцями в галузі мовознавства, є безцінним ресурсом як для учнів, так і для вчителів. Сучасні класи ще ніколи не були настільки інтернаціоналізованими - тож чому б не дати дітям перевагу в розвитку їхніх навичок української мови?

Шкільний підручник пропонує всебічний вступ до вивчення української мови у стислому, організованому форматі, спеціально пристосованому для учнів 4-х класів, які навчаються румунською мовою. Кожен урок супроводжується інтуїтивно зрозумілими вправами, що сприяють розвитку критичного мислення, а також повнокольоровими ілюстраціями, які унаочнюють матеріал. Підручник також пропонує інтерактивні запитання та завдання після кожного розділу, які допомагають дітям вийти за рамки простого запам'ятовування і перейти до активного та осмисленого розуміння предмета, що вивчається. 

Незалежно від того, на якому рівні ваша дитина зараз володіє українською мовою, "Шкільний підручник" підніме її розуміння цієї унікальної мови на найвищий щабель. Доповнення будь-якого плану уроку чи вправи в класі не займе жодного часу - просто увійдіть до комп'ютера чи планшета, і "Світ" зробить свою роботу! Унікальний цифровий дизайн покращує розуміння матеріалу, заощаджуючи години на підготовку до уроків, щоб діти могли повернутися до розваг! Дайте своїй дитині всі шанси, необхідні для досягнення успіху в сучасному цифровому світі з підручником "Українська мова 4 клас" Хорошковська О.М., Петрук О.М. "Світ" 2015 (румунською мовою)!

Електронный онлайн підручник з української мови для 4 класу Хорошковська, Петрук скачати в pdf варіанті 2015 рік
shkilnij-pidruchnik-4-klas-ukrajinska-mova-on-horoshkovska-om-petruk-svit-2015-rik-rumunska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
4.43 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-4-klas-ukrajinska-mova-on-horoshkovska-om-petruk-svit-2015-rik-rumunska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив