ГДЗ » Учебники » 4 клас » Математика » Шкільний підручник 4 клас математика Н.О. Будна, М.В. Беденко «Навчальна книга - Богдан» 2015 рік
4 клас

ГДЗ Математика 4 клас - Н.О. Будна, М.В. Беденко (2015)

Ласкаво просимо до шкільного підручника Математика 4 клас Н.О. Будна, М.В. Беденко "Навчальна книга - Богдан" 2015! Цей підручник з математики для четвертого класу ідеально підходить для оволодіння всіма навичками, необхідними для досягнення успіху в математиці. Розроблений авторами Н.О. Будною, М.В. Беденко, цей комплексний навчальний посібник охоплює всі теми стандартної програми з математики для четвертого класу та надає учням чудовий набір ресурсів для досягнення успіху в переповненому класі! 

Підручник у форматі .pdf містить докладні інструкції до кожного розділу з таких тем, як відношення, пропорції, відсотки, базові геометричні та алгебраїчні поняття та багато іншого! Всі графічні зображення є чіткими та лаконічними, що полегшує студентам розуміння цих складних понять. Завдяки включеним вправам і завданням, що містяться в кожному розділі, учні матимуть додаткову перевагу - вони зможуть перевірити свої знання за допомогою вправ, розроблених спеціально для того, щоб допомогти їм пригадати вивчене або, за потреби, повторити важливі навички! Додатковим бонусом є те, що цей навчальний посібник українською мовою розроблено за тією ж концепцією, що й підручники видавництва "Богдан" з 2015 року, а отже, купуючи "Шкільний підручник Математика 4 клас Будна Н.О., Беденко М.В. "Навчальна книга - Богдан" 2015", ви можете бути впевнені, що ваш учень отримає всебічну підготовку з математики за всесвітньо відомим джерелом. 

Електронный онлайн підручник з математики для 4 класу Будна, Беденко скачати в pdf варіанті 2015 рік
shkilnij-pidruchnik-4-klas-matematika-no-budna-mv-bedenko-navchalna-kniga-bogdan-2015-rik.pdf
(Скачали 0)
9.79 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-4-klas-matematika-no-budna-mv-bedenko-navchalna-kniga-bogdan-2015-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив