ГДЗ » Учебники » 11 клас » Геометрія » Шкільний підручник 11 клас геометрія О.С. Істер, О.В. Єргіна «Генеза» 2019 рік
11 клас

ГДЗ Геометрія 11 клас - О.С. Істер, О.В. Єргіна (2019)

Шукаєте надійний та цікавий підручник з геометрії для учнів 11 класу? Зверніть увагу на онлайн-підручник з геометрії Genesis 2019 року авторства О.С. Істер та О.В. Єргіної! Цей широкий онлайн-ресурс, що ідеально підходить для роботи в класі або самостійного вивчення, містить безліч інтерактивних функцій, цільовий контент та корисні рекомендації щодо навчальної програми, розроблені спеціально для учнів 11-го класу. 

Цей сучасний цифровий ресурс написаний українською мовою і підходить для профільного навчання. Він охоплює основні теми з геометрії 11 класу: кути, трикутники, кола, чотирикутники, трапеції, правила конгруентності тощо. Ви знайдете багато сторінок робочого зошита, присвячених стратегіям розв'язування задач, а також самоперевірки з розв'язаннями, щоб ваш учень міг відстежувати власний прогрес від початку до кінця. 

Онлайн-підручник з геометрії "Genesis" здійснив революцію в навчанні у 21 столітті; його зручна навігація дозволяє користувачам швидко знаходити саме те, що їм потрібно, без зайвої метушні та часу, витраченого на безцільний пошук інформації на сторінках підручника! Завдяки зручному макету, а також корисним робочим таблицям для друку та тестовим завданням в кінці кожного розділу, цей підручник є безцінним інструментом для будь-якого учня, що вивчає геометрію в 11 класі!

Електронный онлайн підручник з геометрії для 11 класу Істер, Єргіна скачати в pdf варіанті 2019 рік
shkilnij-pidruchnik-11-klas-geometrija-os-ister-ov-yergina-geneza-2019-rik.pdf
(Скачали 0)
19.29 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-11-klas-geometrija-os-ister-ov-yergina-geneza-2019-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив