ГДЗ » Учебники » 10 клас » Технології » Шкільний підручник 10 клас технології І.Ю. Ходзицька, Н.І. Боринець «Ранок» 2019 рік
10 клас

ГДЗ Технології 10 клас - І.Ю. Ходзицька, Н.І. Боринець, В.М. Гащак, О.В. Горобець, Е.М. Даниліна, В.В. Крімер, В.В. Лапінський, І.В. Малєєва, О.Ю. Медвідь, Н.М. Павич, Ю.В. Палій, О.М. Пархоменко, Т.С. Пасічна, Ю.М. Приходько, Л.М. Рак (2019)

Представляємо "Ранок" - комплексний та авторитетний підручник з технологій для 10 класу. Виданий у 2019 році І.Я. Ходзицькою, Н.І. Боринець разом із авторським колективом у складі В.М. Гащака, О.В. Горобець, Є.М. Даніліної, В.В. Крімера, В.В. Лапінського, І.В. Малєєвої, О.Ю. Медвідь, Н.М. Павич, Ю.В. Палій, Т.С. Пасічної, Л.М. Приходько, Л.М. Палій, О.М. Пасічної, О.М. Пасічника, О.М. Пасічника, О.В. Пасічної, О.В.В. Палій, О.М. Пархоменко, Т.С. Пасічна, Ю.М. Приходько, Л.М. Рак та спеціалізується на створенні цікавого україномовного середовища для викладання технологій сучасному поколінню учнів. Дійсно надихаюча робота, яка була ретельно розроблена, щоб сприяти розвитку інтелекту та використанню найкращих практик, що дозволяють студентам покращити свої навички та інформацію про сучасні технології за допомогою таких тем, як основи комп'ютерних мереж та програмування, логіка та теорія алгоритмів.

Для тих, хто шукає комплексний, але зрозумілий підручник, який охоплює всі сфери навчальної програми з технологій для 10 класу, використовуючи при цьому можливості видання 2019 року, знання та практика тепер у вас під рукою з "Ранком"! З детальними схемами, вичерпними вправами та доступним форматом з більш ніж достатньою кількістю місця на кожній сторінці для нотаток - це ідеальний варіант для учнівської навчальної сесії! Отримайте цей незамінний ресурс вже сьогодні - дізнайтеся, чому "Ранок" є найпопулярнішим підручником для викладання технологій у 10-му класі!

Електронный онлайн підручник з технології для 10 класу Ходзицька, Боринець, Гащак, Горобець, Даниліна, Крімер, Лапінський, Малєєва, Медвідь, Павич, Палій, Пархоменко, Пасічна, Приходько, Рак скачати в pdf варіанті 2019 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-tehnologiji-iju-hodzicka-ni-borinec-ranok-2019-rik.pdf
(Скачали 0)
19.09 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-tehnologiji-iju-hodzicka-ni-borinec-ranok-2019-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив