ГДЗ » Учебники » 4 клас » Основи здоров`я » Шкільний підручник 4 клас основи здоров`я О.М. Кікінежді, Н.Б. Шост «Навчальна книга - Богдан» 2015 рік
4 клас

ГДЗ Основи здоровя 4 клас - О.М. Кікінежді, Н.Б. Шост (2015)

Представляємо вашій увазі новинку в навчальній літературі для 4 класу - підручник для 4 класу з основ здоров'я О.М. Кікінежді, Н.Б. Шост "Навчальна книга - Богдан" 2015 року. Як кваліфіковані, досвідчені педагоги, О.М. Кікінежді та Н.Б. Шост спроектували і написали авторитетний довідник з основ здоров'я, що ідеально підходить для учнів 4-х класів по всій Україні! 
Використовуючи найсучасніші методи викладання та мовні засоби, ця професійна навчальна книга забезпечує глибоке розуміння сучасних тем у сфері охорони здоров'я, а також поради щодо формування здорових практик, необхідних для активного способу життя будь-якого підлітка! Повністю онлайн, формат .pdf гарантує, що кожен може легко отримати доступ до цього безцінного ресурсу незалежно від того, де ви знаходитесь і на якому пристрої навчаєтесь! Уявіть собі - все, від гігієни до харчування та першої медичної допомоги, може бути у вас під рукою на вашому ноутбуці чи навіть телефоні!

Замовляйте шкільний підручник 4 клас Основи здоров'я О.М. Кікінежді, Н.Б. Шост "Навчальна книга - Богдан" 2015 вже сьогодні, щоб переконатися, що ваші учні знають все про першокласну медичну освіту ще до того, як перейдуть до середньої школи!

Електронный онлайн підручник з основ здоров’я для 4 класу Кікінежді, Шост скачати в pdf варіанті 2015 рік
shkilnij-pidruchnik-4-klas-osnovi-zdorovja-om-kikinezhdi-nb-shost-navchalna-kniga-bogdan-2015-rik.pdf
(Скачали 0)
8.73 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-4-klas-osnovi-zdorovja-om-kikinezhdi-nb-shost-navchalna-kniga-bogdan-2015-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив