ГДЗ » Учебники » 10 клас » Фізика » Шкільний підручник 10 клас фізика Л.Е. Генденштейн «Гімназія» 2010 рік
10 клас

ГДЗ Фізика 10 клас - Л.Е. Генденштейн (2010)

Підручник А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський з алгебри для 9 класу - ідеальний вибір для учнів, які бажають поглиблено вивчати алгебру. Це видання 2009 року, створене авторитетними ілюстраторами та авторами А.Г. Мерзляком, В.Б. Полонським та М.С. Якіром, може бути використане для класів з поглибленим вивченням предмета в Україні. 

Підручник розроблено досвідченими фахівцями з метою забезпечити ґрунтовний виклад усіх аспектів алгебри 9 класу та полегшити навчання для учнів з більш високим рівнем підготовки. Він містить такі теми, як рівняння з багатьма змінними, розв'язування радикальних рівнянь з дробами, дії з многочленами, квадратичні функції, графіки тригонометричних функцій, лінійні нерівності та логарифмічна функція та інші, що забезпечують всебічне розуміння матеріалу. 

Цю цифрову версію розроблено у форматі .pdf, який дозволяє читачам отримати доступ до контенту на будь-якому пристрої зручніше, ніж традиційні підручники. Таким чином, студентам легше вчитися, навіть якщо вони перебувають у дорозі або не мають доступу до паперових книг. 

Якщо ви викладаєте або вивчаєте цьогорічну програму з алгебри в Україні, візьміть до рук цей комплексний підручник А.Г. Мерзляка, В.Б. Полонського для гімназії та почніть вдосконалювати свої знання вже сьогодні!

Електронный онлайн підручник з фізики для 10 класу Генденштейн скачати в pdf варіанті 2010 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-fizika-le-gendenshtejn-gimnazija-2010-rik.pdf
(Скачали 0)
19.6 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-fizika-le-gendenshtejn-gimnazija-2010-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив