ГДЗ » Учебники » 6 клас » Основи здоров`я » Шкільний підручник 6 клас основи здоров`я І.Д. Бех, Т.В. Воронцова «Алатон» 2014 рік (українська мова навчання)
6 клас

ГДЗ Основи здоровя 6 клас - І.Д. Бех, Т.В. Воронцова (2014)

Освіта - це ключ до світлого майбутнього, а побудова міцного фундаменту починається з вивчення основ здоров'я у 6 класі. З шкільним підручником 6 клас Основи здоров'я І.Д. Бех, Т.В. Воронцова "Алатон" 2014 (українська мова) ви зможете забезпечити отримання вашою дитиною найсучаснішої інформації про охорону здоров'я в легкодоступному цифровому форматі. Незалежно від того, навчається ваш учень вдома чи в класі, цей шкільний підручник надасть йому всебічний огляд основ здоров'я на уроках української мови, щоб він став добре обізнаним з основами здоров'я. Підручник, написаний І.Д. Бех та Т.В. Воронцовою, експертами у своїй галузі, містить детальні пояснення та чіткі альтернативні рішення для різних медичних проблем, представлені за допомогою яскравих ілюстрацій та легких для засвоєння кроків, які можуть бути адаптовані залежно від потреб кожного окремого учня. Додатковий бонус - версія Алатона 2014 року включає в себе останні наукові досягнення, надаючи учням ще більшу базу знань для вирішення проблем або пошуку відповідей на важливі питання про те, як залишатися здоровими! Підручник "Основи здоров'я 6 клас" дасть вашій дитині необхідну базу знань, необхідну для успішного навчання в школі!

Електронный онлайн підручник з основ здоров’я для 6 класу Бех, Воронцова скачати в pdf варіанті 2014 рік
shkilnij-pidruchnik-6-klas-osnovi-zdorovja-id-beh-tv-voroncova-alaton-2014-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
17.28 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-6-klas-osnovi-zdorovja-id-beh-tv-voroncova-alaton-2014-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив