ГДЗ » Учебники » 8 клас » Основи здоров`я » Шкільний підручник 8 клас основи здоров`я І.Д. Бех, Т.В. Воронцова «Алатон» 2016 рік (російська мова навчання)
8 клас

ГДЗ Основи здоровя 8 клас - І.Д. Бех, Т.В. Воронцова, В.С. Пономаренко, С.В. Страшко (2016)

Онлайн-підручник з основ здоров’я для 8 класу, написаний колективом авторів - І.Д. Бех, Т.В. Воронцова, В.С. Пономаренко, С.В. Страшко - це значний ресурс для учнів, які навчаються за російською мовою. Цей підручник було опубліковано у 2016 році видавництвом "Алатон" і доступний в форматі .pdf для зручного онлайн-доступу.

Підручник з основ здоров'я охоплює широкий спектр тем, що стосуються фізичного та психічного здоров'я, а також важливості збалансованого харчування, регулярного фізичного навантаження та профілактики захворювань. Він включає теоретичні матеріали, практичні завдання та корисні поради, що допоможуть учням краще розуміти та оцінювати своє здоров'я.

Цей підручник є незамінним джерелом знань для учнів 8 класу, які прагнуть вести здоровий спосіб життя та розуміти важливість здорового ставлення до життя.

Електронный онлайн підручник з основ здоров’я для 8 класу Бех, Воронцова, Пономаренко, Страшко скачати в pdf варіанті 2016 рік
shkilnij-pidruchnik-8-klas-osnovi-zdorovja-id-beh-tv-voroncova-alaton-2016-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
8.71 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-8-klas-osnovi-zdorovja-id-beh-tv-voroncova-alaton-2016-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив