ГДЗ » Учебники » 9 клас » Гагаузька мова » Шкільний підручник 9 клас гагаузька мова Н.І. Курогло, Л.Г. Веліксар «Букрек» 2017 рік
9 клас

ГДЗ Гагаузька мова 9 клас - Н.І. Курогло, Л.Г. Веліксар, А.М. Мілков, І.Ф. Кіор (2017)

Шкільний підручник "9 клас гагаузька мова Н.І. Курогло, Л.Г. Веліксар «Букрек» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу, які вивчають гагаузьку мову. Цей підручник, виданий у 2017 році, має авторів Н.І. Курогло та Л.Г. Веліксар.

За отриманою інформацією з різних джерел, цей підручник пропонує комплексне вивчення гагаузької мови на дев'ятому класі. Він містить граматичні правила, лексику, вправи та завдання, що допомагають учням розвивати навички читання, письма, говоріння та розуміння гагаузької мови.

За результатами пошуку, цей підручник доступний для завантаження або читання онлайн на різних ресурсах, таких як shkola.in.ua, gdz4you.com, bukrek.net та інші. Він є важливим джерелом знань для учнів, які навчаються гагаузької мови на дев'ятому класі.

Вивчення гагаузької мови на дев'ятому класі має велике значення для учнів, які належать до гагаузької національної меншини або цікавляться цією мовою. Підручник "9 клас гагаузька мова Н.І. Курогло, Л.Г. Веліксар «Букрек» 2017 рік" допоможе учням отримати необхідні знання та навички для ефективного вивчення гагаузької мови.

Цей підручник є незамінним ресурсом для учнів, які цікавляться вивченням гагаузької мови та бажають поглибити свої знання про цю мову. Вивчення мови є важливим аспектом культурного розвитку та збереження національної спадщини, і "9 клас гагаузька мова Н.І. Курогло, Л.Г. Веліксар «Букрек» 2017 рік" може бути цінним посібником на цьому шляху.

Електронный онлайн підручник з гагаузька мова для 9 класу Курогло, Веліксар, Мілков, Кіор скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-gagauzka-mova-ni-kuroglo-lg-veliksar-bukrek-2017-rik.pdf
(Скачали 0)
10.85 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-gagauzka-mova-ni-kuroglo-lg-veliksar-bukrek-2017-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив