ГДЗ » Учебники » 9 клас » Кримськотатарська мова » Шкільний підручник 9 клас кримськотатарська мова А.М. Меметов, Е. Акмаллаєв «Букрек» 2017 рік
9 клас

ГДЗ Кримськотатарська мова 9 клас - А.М. Меметов, Е. Акмаллаєв, Л.А. Алієва (2017)

Шкільний підручник "9 клас кримськотатарська мова А.М. Меметов, Е. Акмаллаєв «Букрек» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з предмету "Кримськотатарська мова". Авторами цього підручника є А.М. Меметов та Е. Акмаллаєв, а видавництвом, яке його опублікувало, є "Букрек".

Згідно з результатами пошуку, цей підручник був виданий в 2017 році і містить матеріал, який охоплює різні аспекти вивчення кримськотатарської мови. Він може бути корисним доповненням до навчального процесу для учнів дев'ятого класу, які вивчають кримськотатарську мову.

На жаль, не можу надати прямі посилання на цей підручник, оскільки не маю доступу до веб-сторінок або джерел, які ви згадуєте. Рекомендую скористатися іншими пошуковими системами або звернутися до навчальних закладів, книгарень або видавництв для отримання більш детальної інформації про цей підручник та його доступність.

Електронный онлайн підручник з кримськотатарська мова для 9 класу Меметов, Акмаллаєв, Алієва скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-krimskotatarska-mova-am-memetov-e-akmallayev-bukrek-2017-rik.pdf
(Скачали 5)
1.4 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-krimskotatarska-mova-am-memetov-e-akmallayev-bukrek-2017-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив