ГДЗ » Учебники » 9 клас » Алгебра » Шкільний підручник 9 клас алгебра О.С. Істер «Генеза» 2017 рік (російська мова навчання)
9 клас

ГДЗ Алгебра 9 клас - О.С. Істер (2017)

Шкільний підручник "9 клас алгебра О.С. Істер «Генеза» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з предмету "Алгебра". Автором цього підручника є О.С. Істер, а видавництвом, яке його опублікувало, є "Генеза".

Цей підручник призначений для учнів, які вивчають алгебру з російською мовою навчання. Він включає в себе теоретичні матеріали з різних тем алгебри, таких як алгебраїчні вирази, рівняння і нерівності, системи рівнянь, функції та графіки, квадратні рівняння та багато іншого.

Підручник "Генеза" має структурований підхід до вивчення алгебри, зрозумілі пояснення і чіткі приклади, що допомагають учням засвоїти матеріал. Крім того, в ньому є багато різноманітних завдань і вправ, які допомагають учням закріпити свої знання і навички.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник або його придбання рекомендую звернутися до школи, шкільного кабінету або місцевих книгарень, які продають навчальні матеріали. Вони зможуть надати більш повну інформацію щодо даного підручника.

Електронный онлайн підручник з алгебри для 9 класу Істер скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-algebra-os-ister-geneza-2017-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
8.97 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-algebra-os-ister-geneza-2017-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив