ГДЗ » Учебники » 9 клас » Алгебра » Шкільний підручник 9 клас алгебра А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський «Гімназія» 2009 рік (російська мова навчання)
9 клас

ГДЗ Алгебра 9 клас - А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський (2009)

Шкільний підручник "9 клас алгебра А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський «Гімназія» 2009 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з предмету "Алгебра". Авторами цього підручника є А.Г. Мерзляк та В.Б. Полонський, а видавництвом, яке його опублікувало, є "Гімназія".

Цей підручник призначений для учнів, які вивчають алгебру з російською мовою навчання. Він охоплює низку тем, пов'язаних з алгеброю, таких як алгебраїчні вирази, рівняння і нерівності, системи рівнянь, функції та графіки, квадратні рівняння та більше.

Підручник "Гімназія" має структуровану організацію, чіткі пояснення та широкий спектр завдань для розвитку навичок учнів. Він допомагає учням зрозуміти теоретичні концепції алгебри та застосовувати їх на практиці.

Щоб отримати більш детальну інформацію про цей підручник або придбати його, рекомендую звернутися до навчального закладу, шкільного кабінету або місцевих книгарень, які спеціалізуються на навчальних матеріалах. Там ви зможете отримати повну інформацію щодо даного підручника.

Електронный онлайн підручник з алгебри для 9 класу Мерзляк, Полонський скачати в pdf варіанті 2009 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-algebra-ag-merzljak-vb-polonskij-gimnazija-2009-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
9.3 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-algebra-ag-merzljak-vb-polonskij-gimnazija-2009-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив