ГДЗ » Учебники » 9 клас » Англійська мова » Шкільний підручник 9 клас англійська мова М.О. Кучма, Л.І. Морська «Навчальна книга - Богдан» 2017 рік
9 клас

ГДЗ Англійська мова 9 клас - М.О. Кучма, Л.І. Морська (2017)

Шкільний підручник "9 клас англійська мова М.О. Кучма, Л.І. Морська «Навчальна книга - Богдан» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з предмету "Англійська мова". Авторами цього підручника є М.О. Кучма та Л.І. Морська, а видавництвом, яке його опублікувало, є "Навчальна книга - Богдан".

Цей підручник розроблений згідно з новою програмою на 2017 рік і містить матеріал, який охоплює різні аспекти вивчення англійської мови, включаючи граматику, лексику, аудіювання, говоріння, читання та письмо.

Звертаю увагу, що надані джерела є зовнішніми і не контролюються мною. Тому, для точної інформації про цей підручник, рекомендую звернутися до навчальних закладів або книгарень, які спеціалізуються на навчальних матеріалах, оскільки вони можуть надати актуальну інформацію щодо наявності та придбання цього підручника.

Електронный онлайн підручник з англійської мови для 9 класу Кучма, Морська скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-anglijska-mova-mo-kuchma-li-morska-navchalna-kniga-bogdan-2017-rik.pdf
(Скачали 8)
5.15 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-anglijska-mova-mo-kuchma-li-morska-navchalna-kniga-bogdan-2017-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив