ГДЗ » Учебники » 9 клас » Всесвітня історія » Шкільний підручник 9 клас всесвітня історія С.О. Осмоловський, Т.В. Ладиченко «Генеза» 2009 рік (українська мова навчання)
9 клас

ГДЗ Всесвітня історія 9 клас - С.О. Осмоловський, Т.В. Ладиченко (2009)

Шкільний підручник "9 клас всесвітня історія С.О. Осмоловський, Т.В. Ладиченко «Генеза» 2009 рік (російська мова навчання)" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу, який присвячений вивченню всесвітньої історії. Згідно з вказаними авторами, С.О. Осмоловським та Т.В. Ладиченко, цей підручник був виданий у 2009 році.

Підручник "Генеза" охоплює різні аспекти всесвітньої історії, які вивчаються учнями дев'ятого класу. Він містить історичні події, процеси та особистості, що вплинули на світову історію. Цей підручник призначений для учнів, які навчаються російською мовою.

З метою отримання більш детальної інформації про цей підручник або його придбання, рекомендую звернутися до шкільного кабінету чи місцевих книгарень, оскільки я не можу надати прямі посилання на придбання підручника.

Електронный онлайн підручник з всесвітня історія для 9 класу Осмоловський, Ладиченко скачати в pdf варіанті 2009 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-vsesvitnja-istorija-so-osmolovskij-tv-ladichenko-geneza-2009-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
35.42 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-vsesvitnja-istorija-so-osmolovskij-tv-ladichenko-geneza-2009-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив