ГДЗ » Учебники » 9 клас » Геометрія » Шкільний підручник 9 клас геометрія А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський «Гімназія» 2017 рік (підручник для класів з поглибленим вивченням)
9 клас

ГДЗ Геометрія 9 клас - А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, М.С. Якір (2017)

Шкільний підручник "9 клас геометрія А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський «Гімназія» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з предмету "Геометрія". Цей підручник був виданий видавництвом "Гімназія" у 2017 році і призначений для класів з поглибленим вивченням.

За результатами пошуку, цей підручник авторства А.Г. Мерзляка та В.Б. Полонського є підручником, який пропонує поглиблене вивчення геометрії для дев'ятого класу. Він містить матеріали, які дозволяють учням оволодіти основними поняттями геометрії, включаючи властивості фігур, теореми та методи розв'язування завдань.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник та його доступність, рекомендую звернутися до навчальних закладів або скористатися джерелами, згаданими у вказаних джерелах.

Електронный онлайн підручник з геометрії для 9 класу Мерзляк, Полонський, Якір скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-geometrija-ag-merzljak-vb-polonskij-gimnazija-2017-rik-pidruchnik-dlja-klasiv-z-pogliblenim-vivchennjam.pdf
(Скачали 4)
3.53 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-geometrija-ag-merzljak-vb-polonskij-gimnazija-2017-rik-pidruchnik-dlja-klasiv-z-pogliblenim-vivchennjam.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив