ГДЗ » Учебники » 9 клас » Геометрія » Шкільний підручник 9 клас геометрія А.П. Єршова, В.В. Голобородько «Ранок» 2017 рік (російська мова навчання)
9 клас

ГДЗ Геометрія 9 клас - А.П. Єршова, В.В. Голобородько, О.Ф. Крижановський, С.В. Єршов (2017)

Шкільний підручник "9 клас геометрія А.П. Єршова, В.В. Голобородько «Ранок» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з геометрії. За авторством А.П. Єршова та В.В. Голобородька, цей підручник був виданий у 2017 році видавництвом "Ранок".

Цей підручник пропонує систематичне вивчення геометричних понять, правил і формул на російській мові навчання. Він охоплює такі теми, як властивості геометричних фігур, розв'язування задач на побудову і вимірювання, а також теорію кутів, ліній і поверхонь.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник або його придбання, рекомендую звернутися до шкільного кабінету або місцевих книгарень. Вони зможуть надати вам більш повну інформацію щодо цього підручника.

Електронный онлайн підручник з геометрії для 9 класу Єршова, Голобородько, Крижановський, Єршов скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-geometrija-ap-yershova-vv-goloborodko-ranok-2017-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
15.2 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-geometrija-ap-yershova-vv-goloborodko-ranok-2017-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив