ГДЗ » Учебники » 9 клас » Геометрія » Шкільний підручник 9 клас геометрія А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський «Гімназія» 2009 рік (російська мова навчання)
9 клас

ГДЗ Геометрія 9 клас - А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський (2009)

Шкільний підручник "9 клас геометрія А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський «Гімназія» 2009 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з геометрії. За авторством А.Г. Мерзляка та В.Б. Полонського, цей підручник був виданий у 2009 році.

Цей підручник призначений для російською мовою навчання і пропонує систематичне вивчення геометричних понять, правил і формул. Він охоплює такі теми, як властивості геометричних фігур, розв'язування задач на побудову і вимірювання, а також теорію кутів, ліній і поверхонь.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник або його придбання, рекомендую звернутися до шкільного кабінету або місцевих книгарень, які працюють з російською мовою. Вони зможуть надати вам більш повну інформацію щодо цього підручника.

Електронный онлайн підручник з геометрії для 9 класу Мерзляк, Полонський скачати в pdf варіанті 2009 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-geometrija-ag-merzljak-vb-polonskij-gimnazija-2009-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 1)
65.21 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-geometrija-ag-merzljak-vb-polonskij-gimnazija-2009-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив