ГДЗ » Учебники » 9 клас » Інформатика » Шкільний підручник 9 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2017 рік (російська мова навчання)
9 клас

ГДЗ Інформатика 9 клас - Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко, Л.А. Чернікова, В.В. Шакотько (2017)

Шкільний підручник "9 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2017 рік" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з інформатики. За авторством Й.Я. Ривкінда та Т.І. Лисенко, цей підручник був виданий у 2017 році.

Цей підручник пропонує систематичне вивчення інформатики для учнів дев'ятого класу, які навчаються російською мовою. Він містить матеріал відповідно до програми, тренувальні вправи, запитання для актуалізації знань та інші корисні ресурси.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник або його придбання, рекомендую звернутися до шкільного кабінету або місцевих книгарень, які працюють з російською мовою. Вони зможуть надати вам більш повну інформацію щодо цього підручника.

Електронный онлайн підручник з інформатики для 9 класу Ривкінд, Лисенко, Чернікова, Шакотько скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2017-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 1)
26.42 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2017-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив