ГДЗ » Учебники » 9 клас » Інформатика » Шкільний підручник 9 клас інформатика О.О. Бондаренко, В.В. Ластовецький «Ранок» 2017 рік (російська мова навчання)
9 клас

ГДЗ Інформатика 9 клас - О.О. Бондаренко, В.В. Ластовецький, О.П. Пилипчук, Є.А. Шестопалов (2017)

Шкільний підручник "9 клас інформатика О.О. Бондаренко, В.В. Ластовецький «Ранок» 2017 рік (російська мова навчання)" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу з інформатики. Цей підручник був написаний авторами О.О. Бондаренко та В.В. Ластовецьким, і виданий у 2017 році видавництвом "Ранок".

За отриманою інформацією, цей підручник пропонує систематичне вивчення основ інформатики на дев'ятому класі з використанням російської мови навчання. Він охоплює такі теми, як комп'ютерна система, операційні системи, алгоритми, програмування та інші аспекти інформатики.

Підручник містить пояснення теоретичних питань, приклади, вправи та завдання для практичного застосування набутих знань. Це допомагає учням розуміти основні концепції інформатики та розвивати навички використання комп'ютерних технологій.

Для отримання більш детальної інформації про цей підручник "9 клас інформатика О.О. Бондаренко, В.В. Ластовецький «Ранок» 2017 рік (російська мова навчання)" рекомендую звернутися до видавництва "Ранок" або скористатися ресурсами, які спеціалізуються на шкільних підручниках для отримання повної інформації.

Електронный онлайн підручник з інформатики для 9 класу Бондаренко, Ластовецький, Пилипчук, Шестопалов скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-informatika-oo-bondarenko-vv-lastoveckij-ranok-2017-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
6.57 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-informatika-oo-bondarenko-vv-lastoveckij-ranok-2017-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив