ГДЗ » Учебники » 10 клас » Історія України » Шкільний підручник 10 клас історія України О.В. Гісем, О.О. Мартинюк «Ранок» 2018 рік
10 клас

ГДЗ Історія України 10 клас - О.В. Гісем, О.О. Мартинюк (2018)

Шкільний підручник "10 клас історія України О.В. Гісем, О.О. Мартинюк «Ранок» 2018 рік" є навчальним посібником для учнів 10-го класу, які вивчають історію України. Цей підручник був виданий у 2018 році видавництвом "Ранок". Авторами цього підручника є О.В. Гісем та О.О. Мартинюк.

За знайденою інформацією, цей підручник пропонує систематичне вивчення історії України на 10-му класі. Він охоплює такі аспекти, як історичні події, постаті, процеси та розвиток української державності і культури. Підручник містить різноманітні тексти, ілюстрації, картки, схеми та завдання, що допомагають учням засвоїти матеріал та розвинути аналітичні та критичне мислення.

Видавництво "Ранок" відоме своїми якісними освітніми матеріалами. Цей підручник допоможе учням розширити їх знання про історію України, зрозуміти важливі етапи та події в історичному розвитку країни.

Вивчення історії України на 10-му класі сприяє розумінню сутності минулого, формуванню національної свідомості та патріотичних цінностей. Підручник "10 клас історія України О.В. Гісем, О.О. Мартинюк «Ранок» 2018 рік" є цінним ресурсом для вивчення історії України учнями 10-го класу та сприятиме їх академічному розвитку та поглибленню знань про багату історію Української держави.

Електронный онлайн підручник з історія україни для 10 класу Гісем, Мартинюк скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-istorija-ukrajini-ov-gisem-oo-martinjuk-ranok-2018-rik.pdf
(Скачали 4)
3.61 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-istorija-ukrajini-ov-gisem-oo-martinjuk-ranok-2018-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив