ГДЗ » Учебники » 10 клас » Фізика » Шкільний підручник 10 клас фізика В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий «Ранок» 2018 рік (рівень стандарту, українська мова навчання)
10 клас

ГДЗ Фізика 10 клас - В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий, Ф.Я. Божинова, О.О. Кірюхіна (2018)

Шкільний підручник "10 клас фізика В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий «Ранок» 2018 рік (рівень стандарту, українська мова навчання)" є навчальним матеріалом для учнів десятого класу, які вивчають фізику на рівні стандарту та українською мовою навчання. Цей підручник був виданий у 2018 році і має авторів В.Г. Бар’яхтар та С.О. Довгий.

За отриманою інформацією, цей підручник пропонує систематичне і зрозуміле вивчення фізики на рівні стандарту. Він охоплює основні теми та концепції фізики, такі як механіка, термодинаміка, електродинаміка, оптика та інші. Підручник розроблений з урахуванням вимог сучасних освітніх програм та містить приклади, ілюстрації та вправи, що допомагають учням засвоїти матеріал.

Згідно з пошуковими результатами, видавництво "Ранок" відоме своїми якісними освітніми матеріалами, і цей підручник є цінним ресурсом для учнів, які цікавляться фізикою на рівні стандарту та навчаються українською мовою.

Вивчення фізики на десятому класі дозволяє учням розширити свої знання про фізичні явища та закони, розвивати аналітичне мислення та навички розв'язування задач. Підручник "10 клас фізика В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий «Ранок» 2018 рік (рівень стандарту, українська мова навчання)" допоможе учням засвоїти основні принципи фізики та підготуватися до подальшого вивчення на більш високому рівні.

Електронный онлайн підручник з фізики для 10 класу Бар’яхтар, Довгий, Божинова, Кірюхіна скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-fizika-vg-barjahtar-so-dovgij-ranok-2018-rik-riven-standartu-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 2)
10.91 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-fizika-vg-barjahtar-so-dovgij-ranok-2018-rik-riven-standartu-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив