ГДЗ » Учебники » 10 клас » Алгебра » Шкільний підручник 10 клас алгебра А.Г. Мерзляк, Д.А. Номіровський «Гімназія» 2018 рік (профільний рівень)
10 клас

ГДЗ Алгебра 10 клас - А.Г. Мерзляк, Д.А. Номіровський, В.Б. Полонський, М.С. Якір (2018)

Шкільний підручник "10 клас алгебра А.Г. Мерзляк, Д.А. Номіровський «Гімназія» 2018 рік" є навчальним матеріалом для учнів десятого класу, які вивчають алгебру на профільному рівні. Цей підручник був виданий у 2018 році і має авторів А.Г. Мерзляка та Д.А. Номіровського.

За отриманою інформацією з різних джерел, цей підручник розроблений відповідно до програми для профільного рівня і охоплює складніші теми та концепти алгебри, які важливі для учнів десятого класу. Він містить теоретичні матеріали, приклади, завдання та розв'язання, що допомагають учням глибше розуміти та застосовувати алгебраїчні методи і формули.

Згідно з результатами пошуку, підручник "10 клас алгебра А.Г. Мерзляк, Д.А. Номіровський «Гімназія» 2018 рік" виданий видавництвом "Гімназія". Цей підручник є важливим джерелом знань для учнів, які цікавляться математикою та навчаються на профільному рівні.

Вивчення алгебри на десятому класі дозволяє учням розширити свої знання про алгебраїчні методи, формули та розв'язування складних рівнянь і нерівностей. Підручник "10 клас алгебра А.Г. Мерзляк, Д.А. Номіровський «Гімназія» 2018 рік" допоможе учням поглибити своє розуміння алгебри та підготуватися до подальшого вивчення математики на вищих рівнях освіти.

Електронный онлайн підручник з алгебри для 10 класу Мерзляк, Номіровський, Полонський, Якір скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-algebra-ag-merzljak-da-nomirovskij-gimnazija-2018-rik-profilnij-riven.pdf
(Скачали 0)
6.33 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-algebra-ag-merzljak-da-nomirovskij-gimnazija-2018-rik-profilnij-riven.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив