ГДЗ » Учебники » 10 клас » Інформатика » Шкільний підручник 10 клас інформатика В.Д. Руденко, Н.В. Речич «Ранок» 2018 рік (профільний рівень)
10 клас

ГДЗ Інформатика 10 клас - В.Д. Руденко, Н.В. Речич, В.О. Потієнко (2018)

"Інформатика" для 10 класу, авторство В.Д. Руденка та Н.В. Речича, видана "Ранок" у 2018 році, є детальним підручником для профільного рівня навчання.

Підручник включає в себе всі основні концепції інформатики, від базових програм до складних алгоритмів та систем. Він також містить численні вправи та завдання, які сприяють розвитку аналітичних навичок учнів і допомагають їм краще зрозуміти інформатику.

В підручнику використовуються корисні діаграми та ілюстрації, які допомагають учням краще розуміти концепції інформатики. Книга доступна для безкоштовного перегляду в Інтернеті, що робить її легкодоступною для учнів, незалежно від їх місцезнаходження.

"Інформатика" В.Д. Руденка та Н.В. Речича - це важливий ресурс для учнів, які прагнуть глибокого розуміння інформатики та її застосування в сучасному світі.

Електронный онлайн підручник з інформатики для 10 класу Руденко, Речич, Потієнко скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-informatika-vd-rudenko-nv-rechich-ranok-2018-rik-profilnij-riven.pdf
(Скачали 0)
19.91 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-informatika-vd-rudenko-nv-rechich-ranok-2018-rik-profilnij-riven.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив