ГДЗ » Учебники » 10 клас » Математика » Шкільний підручник 10 клас математика А.Г. Мерзляк, Д.А. Номіровський «Світ» 2018 рік (рівень стандарту, угорська мова навчання)
10 клас

ГДЗ Математика 10 клас - А.Г. Мерзляк, Д.А. Номіровський, В.Б. Полонський, М.С. Якір (2018)

"Математика" для 10 класу, авторство А.Г. Мерзляка та Д.А. Номіровського, видана "Світ" у 2018 році, є вагомим джерелом для учнів, які вивчають математику на румунській мові.

Цей підручник, створений для рівня стандарту, охоплює основні теми математики, такі як алгебра, початки аналізу та геометрія. Він містить чіткі пояснення, приклади розв'язання задач і вправи для самостійної роботи.

Книга також містить практичні завдання і вправи, що допомагають учням розвивати свої навички розв'язання проблем та логічного мислення.

"Математика" А.Г. Мерзляка та Д.А. Номіровського - це необхідний ресурс для учнів, що вивчають математику на румунській мові та прагнуть зрозуміти та освоїти цей предмет на глибокому рівні.

Електронный онлайн підручник з математики для 10 класу Мерзляк, Номіровський, Полонський, Якір скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-matematika-ag-merzljak-da-nomirovskij-svit-2018-rik-riven-standartu-ugorska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
3.72 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-matematika-ag-merzljak-da-nomirovskij-svit-2018-rik-riven-standartu-ugorska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив