ГДЗ » Учебники » 10 клас » Правознавство » Шкільний підручник 10 клас правознавство О.М. Лук’янчиков, Д.О. Новіков «Ранок» 2018 рік
10 клас

ГДЗ Правознавство 10 клас - О.М. Лук’янчиков, Д.О. Новіков, К.Ю. Карелов, В.Т. Машика (2018)

Шкільний підручник з правознавства для 10-го класу, авторство О.М. Лук’янчиков та Д.О. Новіков, виданий "Ранок" у 2018 році, є важливим навчальним ресурсом для учнів, які вивчають правові науки.

Цей підручник охоплює ключові теми правознавства, включаючи основи державного управління, громадянське право, кримінальне право, адміністративне право, та інші важливі розділи. Розділи книги пояснюють теорію з численними прикладами та вправами для самостійної роботи, що допомагає учням краще зрозуміти і застосовувати свої знання.

Особливість підручника полягає в його зрозумілому мовленні та логічній структурі, що сприяє ефективному навчанню. Підручник також доступний для завантаження в інтернеті у форматі .pdf, що робить його зручним для використання на різних пристроях: смартфонах, комп'ютерах або планшетах.

Електронный онлайн підручник з правознавства для 10 класу Лук’янчиков, Новіков, Карелов, Машика скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-pravoznavstvo-om-lukjanchikov-do-novikov-ranok-2018-rik.pdf
(Скачали 2)
4.22 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-pravoznavstvo-om-lukjanchikov-do-novikov-ranok-2018-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив