ГДЗ » Учебники » 10 клас » Українська мова » Шкільний підручник 10 клас українська мова Т.Д. Гнаткович, А.Ю. Лукач «Світ» 2018 рік
10 клас

ГДЗ Українська мова 10 клас - Т.Д. Гнаткович, А.Ю. Лукач, Є.Е. Борисова, К.М. Лавер, К.В. Рінгер (2018)

Підручник "Українська мова" для 10 класу, авторства Т.Д. Гнатковича та А.Ю. Лукача, який був виданий у 2018 році видавництвом «Світ», це важливий джерело для всіх, хто хоче зрозуміти та оволодіти українською мовою.

Цей підручник надає широкий огляд української мови, включаючи граматику, лексику, синтаксис та стилістику. Він допомагає учням освоїти ключові аспекти мови та використовувати їх ефективно при спілкуванні.

Книга містить чітко структурований матеріал, який сприяє легкому засвоєнню та запам'ятовуванню складних концепцій та правил. Крім того, вона включає вправи для самостійної роботи, що дозволяють учням закріпити отримані знання.

"Українська мова" Т.Д. Гнатковича та А.Ю. Лукача - це важливий ресурс для учнів, які прагнуть глибоко зрозуміти та освоїти українську мову.

Електронный онлайн підручник з української мови для 10 класу Гнаткович, Лукач, Борисова, Лавер, Рінгер скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-ukrajinska-mova-td-gnatkovich-aju-lukach-svit-2018-rik.pdf
(Скачали 0)
2.26 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-ukrajinska-mova-td-gnatkovich-aju-lukach-svit-2018-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив