ГДЗ » Учебники » 11 клас » Художня культура » Шкільний підручник 11 клас художня культура Н.Є. Миропольська, Л.М. Масол «Освіта» 2012 рік (українська мова навчання)
11 клас

ГДЗ Художня культура 11 клас - Н.Є. Миропольська, Л.М. Масол (2012)

Чудовий день! Намагаєтесь надати власній дитині якісну художню культуру? Ми гаю звернемося до підручника 11-го класу "Художня культура" який розроблено N.Ye. Миропольський, Л.М. Масол "Освіта" 2012 р. що підготує вас до майбутнього!

Своєю онлайн-платформою ця книга надає широкий спектр інформаційних та навчальних матеріалів українською мовою. Цей підручник для початкових класів містить яскраві ілюстрації та актуальні факти і цифри, які неодмінно привернуть увагу вашої дитини, коли вона вивчатиме та досліджуватиме світ мистецтва та культури за допомогою інтерактивних завдань. Ця книга не лише надає легкодоступну інформацію, але й стимулює творчість ваших дітей, дозволяючи їм практикувати свої творчі навички, виконуючи проекти, знайдені в матеріалі. З новими розділами, що варіюються від традиційних ремесел до сучасних технологічних розробок, знайдеться щось для кожного! А ще краще те, що всі наші матеріали супроводжуються тестами та вправами, які можна завантажити, щоб ви могли відстежувати, як багато нового дізнався ваш майбутній художник!

Якщо ви шукаєте цікавий спосіб дозволити дитині дослідити свої інтереси або шукаєте чудовий ресурс, щоб провести її у світ мистецтва та культури, "Мистецька культура" - ідеальний вибір для будь-якої сім'ї - придбайте свій вже сьогодні!

Електронный онлайн підручник з художня культура для 11 класу Миропольська, Масол скачати в pdf варіанті 2012 рік
shkilnij-pidruchnik-11-klas-hudozhnja-kultura-nye-miropolska-lm-masol-osvita-2012-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
24.01 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-11-klas-hudozhnja-kultura-nye-miropolska-lm-masol-osvita-2012-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив