ГДЗ » Учебники » 8 клас » Геометрія » Шкільний підручник 8 клас геометрія А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський «Гімназія» 2016 рік (підручник для класів з поглибленим вивченням)
8 клас

ГДЗ Геометрія 8 клас - А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, М.С. Якір (2016)

Онлайн-підручник з геометрії для 7 класу, авторами якого є Г.П. Бевз та В.Г. Бевз, є важливим навчальним ресурсом для учнів, які навчаються за українською мовою. Виданий видавництвом "Вежа" у 2007 році, цей підручник доступний у форматі .pdf, що дозволяє легко скористатися ним в будь-який час і з будь-якого пристрою.

Підручник включає в себе широкий спектр тем з геометрії, починаючи від основ геометричних фігур, вимірювання, теорії пропорцій, до більш складних концепцій. Він також містить велику кількість вправ для самостійного виконання, що допоможуть учням закріпити отримані знання.

Цей підручник - це незамінний інструмент для учнів 7 класу, які прагнуть до поглиблення своїх знань з геометрії.

Електронный онлайн підручник з геометрії для 8 класу Мерзляк, Полонський, Якір скачати в pdf варіанті 2016 рік
shkilnij-pidruchnik-8-klas-geometrija-ag-merzljak-vb-polonskij-gimnazija-2016-rik-pidruchnik-dlja-klasiv-z-pogliblenim-vivchennjam.pdf
(Скачали 0)
24.74 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-8-klas-geometrija-ag-merzljak-vb-polonskij-gimnazija-2016-rik-pidruchnik-dlja-klasiv-z-pogliblenim-vivchennjam.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив