ГДЗ » ГДЗ » 5 клас » Німецька мова » ГДЗ до робочого зошита з німецької мови 5 клас С.І. Сотникова, Т.Ф. Білоусова 2013 рік
5 клас

ГДЗ Німецька мова 5 клас Робочий зошит - С.І. Сотникова, Т.Ф. Білоусова (2013)

Шукаєш зручний спосіб освоїти або освіжити свої знання з німецької мови? Зверни увагу на ГДЗ до робочого зошита з німецької мови 5 клас С.І. Сотникова, Т.Ф. Білоусова 2013 рік! Наш продукт є ідеальним рішенням для будь-якого учня 5-го класу, який бажає отримати всебічне розуміння німецької мови, або для батьків, які прагнуть забезпечити своїй дитині легкий шлях до успіху.

Цей посібник містить річний навчальний курс, який охоплює всі аспекти німецької мови: граматику, синтаксис, лексику, вимову та багато іншого. Отже, якщо ви хочете зануритися з головою в мову, то це ідеальна програма для вас! 

Ви також отримаєте готові рішення та відповіді до робочого зошита в кожному пакеті. Це забезпечить набагато більш плавний процес навчання та набагато легше складання іспитів! Не зволікайте, придбайте свій примірник вже сьогодні та забезпечте собі яскраве, впевнене та успішне майбутнє.

Дивіться онлайн готове домашне завдання з німецької мови для 5 класу та читайте рішення з відповідями до робочого зошита з німецької мови для 5 класу Сотникова, Білоусова 2013 року
1блок
Lektion 1. HALLO! (10 страниц)
2блок
Lektion 2. MEINE FAMILIE UND MEINE FREUNDE (10 страниц)
3блок
Lektion 3. SCHULE (9 страниц)
4блок
Lektion 4. FREIZEIT (8 страниц)
5блок
Lektion 5. DER MENSCH (7 страниц)
6блок
Lektion 6. NATUR UND UMWELT (10 страниц)
7блок
Lektion 7. FESTE UND JAHRESZEITEN (11 страниц)
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив