ГДЗ » ГДЗ » 8 клас » Геометрія » ГДЗ до збірника задач і контрольних робіт з геометрії 8 клас А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський 2008 рік
8 клас

ГДЗ Геометрія 8 клас Збірник задач і контрольних робіт - А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, Ю.М. Рабінович, М.С. Якір (2008)

Учні 8 класу, вам важко розібратися у всіх складних поняттях і задачах, пов'язаних з геометрією? Зверніться до цієї чудової збірки математичних посібників від А.Г. Мерзляка, В.Б. Полонського, Ю.М. Ільїна, М.С. Якира, В.В. А.Г. Мерзляка, В.Б. Полонського, Ю.М. Рабіновича та М.С. Якіра! 

Цей чудовий ресурс містить готові домашні завдання та розв'язки, які допоможуть вам освоїти геометрію, заощадивши дорогоцінний навчальний час. Мало того, до всіх задач і тестів надаються відповіді, що дозволяє зануритися в суть предмета. Крім того, його унікальний вміст адаптовано до навчальної програми 8-го класу, тож ви знаєте, що ви в надійних руках. 

Тож навіщо вагатися? Купуйте ГДЗ до збірника задач і контрольних робіт з геометрії 8 клас, і зробіть навчання легшим і приємнішим. Геометрія більше не матиме від вас жодних секретів!

Дивіться онлайн готове домашне завдання з геометрії для 8 класу та читайте рішення з відповідями до збірника задач і контрольних робіт з геометрії для 8 класу Мерзляк, Полонський, Рабінович, Якір 2008 року
1блок
Тренувальні вправи (3 страницы)
2блок
Контрольні роботи (2 страницы)
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив