ГДЗ » Учебники » 6 клас » Інформатика » Шкільний підручник 6 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2019 рік
6 клас

ГДЗ Інформатика 6 клас - Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко, Л.А. Чернікова, В.В. Шакотько (2019)

Бажаєте найкращу освіту з інформатики для свого 6-класника? Зверніть увагу на Genesis - новий онлайн-підручник з інформатики для 6 класу авторів Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко, Л.А. Чернікова, В.В. Шакотько! Цей революційний підручник - твій квиток до успіху в світі технологій! 

Цей унікальний підручник враховує стандарти навчання 21 століття, оскільки містить вичерпні інструкції українською мовою, а також інтерактивні матеріали з різноманітних цифрових джерел. Він охоплює такі важливі теми, як алгоритми та парадигми програмування, з чітко викладеними структурами та великою кількістю прикладів, щоб забезпечити розуміння для кожного учня. Завдяки найсучаснішій інформації, поданій у доступній формі, шестикласники будуть готові досягти успіху на уроках інформатики! 

Нехай знання, що містяться в "Генезисі", перенесуть вашого учня на абсолютно новий рівень комп'ютерної грамотності. Наочні посібники, які приваблюють дітей, також включені в підручник, що робить цей легкий для читання формат приємним навіть для дітей, які не люблять техніку! Ця довгострокова інвестиція відкриє вам цілу нову сферу потенційних технологічних застосувань і допоможе розвинути навички, які можна застосувати як у класі, так і за його межами. 

Тож навіщо чекати - познайомте свою дитину з дивами комп'ютерних технологій вже сьогодні за допомогою цього чудового онлайн-підручника! Придбайте "Генезис" прямо зараз і дозвольте своєму учневі отримати задоволення від вивчення комп'ютерів, опановуючи відповідний його віку матеріал, дбайливо написаний Ю. Я. Ривкінд, Т. І. Лисенко, Л. А. Черніковою та В. В. Шакотько - насолоджуйтеся, спостерігаючи, як він з легкістю пролітає повз уроки!

Електронный онлайн підручник з інформатики для 6 класу Ривкінд, Лисенко, Чернікова, Шакотько скачати в pdf варіанті 2019 рік
shkilnij-pidruchnik-6-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2019-rik.pdf
(Скачали 0)
18.23 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-6-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2019-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив