ГДЗ » Учебники » 5 клас » Інформатика » Шкільний підручник 5 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Світ» 2019 рік (румунська мова навчання)
5 клас

ГДЗ Інформатика 5 клас - Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко, Л.А. Чернікова, В.В. Шакотько (2019)

Представляємо Вашій увазі Шкільний підручник Інформатика 5 клас Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І. "Світ" 2019 - ідеальний вибір для онлайн навчання інформатики! Цей підручник у форматі .pdf дає вашому учневі 5 класу ідеальну пару експертів у своїй галузі, а також корисні ресурси та підтримку, точно адаптовані до його потреб, - все це в одному зручному пакеті. 

Від Ю.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко, Л.А. Чернікової та В.В. Шакотько - висококваліфікованих фахівців у галузі інформатики - ваш п'ятикласник отримає цінну інформацію для поглибленого вивчення інформатики на цьому важливому етапі навчання, насолоджуючись при цьому привабливими ілюстраціями та динамічним матеріалом, що стимулюватиме його до подальшого самостійного навчання та постійного дослідження нових концепцій та ідей у цій постійно зростаючій галузі знань. Крім того, завдяки румунській мові як джерелу навчання, вони зможуть застосувати важливі навички розуміння прочитаного для ще більшого розвитку своїх навичок!

Цей всебічний, часто комплексний шкільний підручник для 5 класу охоплює такі теми, як комп'ютери в історичній перспективі; логічні функції; методи програмування; мережева безпека; системний аналіз; автоматизація проектування та вирішення проблем з цифровими технологіями - даючи вашому учневі міцний фундамент, який обов'язково допоможе йому на шляху до успіху в майбутньому! Ця книга - справді чудова інвестиція в академічне майбутнє вашого учня!  Придбайте вже сьогодні шкільний підручник Інформатика 5 клас Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І. "Світ" 2019 - авторитетне джерело, готове забезпечити вашій дитині досконалість та зручність у навчанні вже зараз!

Електронный онлайн підручник з інформатики для 5 класу Ривкінд, Лисенко, Чернікова, Шакотько скачати в pdf варіанті 2019 рік
shkilnij-pidruchnik-5-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-svit-2019-rik-rumunska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 5)
13.79 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-5-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-svit-2019-rik-rumunska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив