ГДЗ » Учебники » 10 клас » Інформатика » Шкільний підручник 10 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2010 рік (рівень стандарту)
10 клас

ГДЗ Інформатика 10 клас - Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко (2010)

Шукаєте професійний та авторитетний підручник з інформатики для учнів 10 класу? Зверніть увагу на "Генезис" Й.Я. Ривкінд та Т.І. Лисенко 2010 року видання! Цей комплексний онлайн-підручник, що базується на стандартному рівні навчання, викладається українською мовою, що робить його ідеальним вибором для ваших освітніх потреб. 

Цей зручний у користуванні ресурс містить вичерпний матеріал, який допоможе учням 10 класу впевнено опанувати знання з інформатики. Від набуття основних навичок організації комп'ютерних систем до управління складністю тестів - цей ресурс містить покрокові вказівки, які допоможуть учням підвищити рівень розуміння та майстерності в цій галузі. Крім того, "Генезис" розвиває в учнів уміння розв'язувати проблеми, які є невід'ємною частиною роботи з комп'ютером на рівні вищої освіти та за її межами, а також упевненість в аналізі нових конструкцій коду, які можна легко застосувати до завдань з програмування. 

Більше того, цей ресурс створено досвідченими авторами, які присвятили роки академічних досліджень створенню найефективнішого підручника з інформатики, що лідирує на ринку! Завдяки цьому корисному та інтерактивному веб-інструменту вчителі та батьки можуть бути впевнені, що ваші учні 10 класу мають все необхідне для досягнення успіху - тепер він широко визнаний як найкращий матеріал для курсових робіт по всій країні! 

Тож не пропустіть підручник "Буття" Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І. 2010 року видання - безцінне надбання для досягнення успіху в школі!

Електронный онлайн підручник з інформатики для 10 класу Ривкінд, Лисенко скачати в pdf варіанті 2010 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2010-rik-riven-standartu.pdf
(Скачали 0)
36.54 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2010-rik-riven-standartu.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив