ГДЗ » Учебники » 11 клас » Астрономія » Шкільний підручник 11 клас астрономія І.А. Климишин, І.П. Крячко «Знання України» 2002 рік
11 клас

ГДЗ Астрономія 11 клас - І.А. Климишин, І.П. Крячко (2002)

Представляємо найновіше видання підручника з астрономії для 11 класу "Знання України" - ваше першоджерело всебічних та актуальних знань з цього предмету. Підручник, написаний експертами І.А. Климишиним та І.П. Крячко, є ідеальним навчальним ресурсом для учнів, які вивчають астрономію. Завдяки українській мові викладання ця книга є безцінним надбанням для всіх українських школярів, які навчаються в 11 класі. 

Зосереджуючись на науково-дослідницькій педагогіці, "Знання України" містить основну інформацію, необхідну для вивчення астрономії з нуля, у стислому та простому форматі, що робить її легко доступною для всіх учнів - від новачків до експертів у цій галузі! Завдяки корисним діаграмам та ілюстраціям, інтегрованим у кожну главу, ви зможете зрозуміти матеріал швидше, ніж будь-коли раніше. Зрештою, наші видатні автори забезпечили повне охоплення ключових тем, починаючи від формування зірок і закінчуючи планетологією, щоб студенти ніколи не пропустили нічого цікавого під час навчання. 

Замовляйте вже сьогодні та відкривайте для себе світ надійної та авторитетної інформації разом з "Знаннями України" - найкращим підручником з астрономії для 11 класу!

Електронный онлайн підручник з астрономії для 11 класу Климишин, Крячко скачати в pdf варіанті 2002 рік
shkilnij-pidruchnik-11-klas-astronomija-ia-klimishin-ip-krjachko-znannja-ukrajini-2002-rik.pdf
(Скачали 0)
10.33 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-11-klas-astronomija-ia-klimishin-ip-krjachko-znannja-ukrajini-2002-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив