ГДЗ » Учебники » 11 клас » Астрономія » Шкільний підручник 11 клас астрономія В.Д. Сиротюк, Ю.Б. Мирошніченко «Генеза» 2019 рік
11 клас

ГДЗ Астрономія 11 клас - В.Д. Сиротюк, Ю.Б. Мирошніченко (2019)

"Якщо ви учень 11-го класу і шукаєте точний і всеохоплюючий підручник з астрономії, вам не варто шукати далі. "Генезис" Сиротюка та Мірошниченка - ідеальне рішення. Підручник у форматі .pdf містить структурований зміст, що відповідає стандартному рівню викладання і не залишає жодної теми, яка б не була висвітлена. Підручник охоплює такі основні поняття, як небесна механіка, теорія світла, зорі, туманності, галактики та комп'ютерні програми. 

Написаний українською мовою і виданий у 2019 році досвідченими авторами В.Д. Сиротюком та Ю.Б. Мірошниченком, він містить актуальну інформацію про останні досягнення в астрономії і, безсумнівно, забезпечить учням ґрунтовне розуміння цього предмету. Посібник містить численні ілюстрації та схеми, які допоможуть студентам краще зрозуміти викладений матеріал, а також додаткові запитання для самоперевірки наприкінці кожного розділу, які допоможуть з'ясувати, наскільки добре вони засвоїли матеріал"

Електронный онлайн підручник з астрономії для 11 класу Сиротюк, Мирошніченко скачати в pdf варіанті 2019 рік
shkilnij-pidruchnik-11-klas-astronomija-vd-sirotjuk-jub-miroshnichenko-geneza-2019-rik.pdf
(Скачали 0)
10.51 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-11-klas-astronomija-vd-sirotjuk-jub-miroshnichenko-geneza-2019-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив