ГДЗ » Учебники » 8 клас » Фізика » Шкільний підручник 8 клас фізика В.Д. Сиротюк «Зодіак-ЕКО» 2008 рік (українська мова навчання)
8 клас

ГДЗ Фізика 8 клас - В.Д. Сиротюк (2008)

Шкільний підручник "Фізика" для 8 класу, автора В.Д. Сиротюк, виданий видавництвом "Зодіак-ЕКО" в 2008 році, є цінним інструментом навчання для учнів, які вивчають фізику на українській мові.

Книга складається з 245 сторінок, на яких подаються основні фізичні концепції, включаючи механіку, термодинаміку, оптику, електродинаміку та ядерну фізику. Матеріал подається зрозуміло та доступно, з багатьма вправами для практичного застосування отриманих знань.

Підручник Сиротюк також доступний для безкоштовного перегляду в Інтернеті, що забезпечує легкий доступ до нього для учнів, незалежно від їх місцезнаходження.

Ця книга є важливим ресурсом для учнів, які прагнуть глибокого розуміння фізики та її застосування у повсякденному житті та наукових дослідженнях.

Електронный онлайн підручник з фізики для 8 класу Сиротюк скачати в pdf варіанті 2008 рік
shkilnij-pidruchnik-8-klas-fizika-vd-sirotjuk-zodiak-eko-2008-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
74.28 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-8-klas-fizika-vd-sirotjuk-zodiak-eko-2008-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив