ГДЗ » Учебники » 8 клас » Фізика » Шкільний підручник 8 клас фізика Є.В. Коршак, О.І. Ляшенко «Генеза» 2008 рік (російська мова навчання)
8 клас

ГДЗ Фізика 8 клас - Є.В. Коршак, О.І. Ляшенко (2008)

Шкільний підручник "Фізика" для 8 класу, автори Є.В. Коршак та О.І. Ляшенко, видавництво "Генеза", 2008 рік, є суттєвим навчальним ресурсом для учнів, які вивчають фізику на російській мові.

Цей підручник включає в себе основні теми фізики, включаючи механіку, оптику, термодинаміку, електродинаміку та ядерну фізику. Він містить велику кількість вправ та експериментів для кращого засвоєння матеріалу.

Книга була розроблена з метою забезпечити учнів необхідними знаннями та навичками, які допоможуть їм розуміти і застосовувати основні принципи фізики в повсякденному житті та подальшому навчанні.

Особливістю цього підручника є його доступність для безкоштовного перегляду онлайн, що робить його легкодоступним для учнів незалежно від їх місцезнаходження.

Підручник також містить Готові домашні завдання (ГДЗ), які допоможуть учням краще розуміти та засвоювати матеріал.


Електронный онлайн підручник з фізики для 8 класу Коршак, Ляшенко скачати в pdf варіанті 2008 рік
shkilnij-pidruchnik-8-klas-fizika-yev-korshak-oi-ljashenko-geneza-2008-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
51.1 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-8-klas-fizika-yev-korshak-oi-ljashenko-geneza-2008-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив