ГДЗ » Учебники » 8 клас » Фізика » Шкільний підручник 8 клас фізика Ф.Я. Божинова, І.Ю. Ненашев «Ранок» 2008 рік (російська мова навчання)
8 клас

ГДЗ Фізика 8 клас - Ф.Я. Божинова, І.Ю. Ненашев (2008)

Шкільний підручник "Фізика" для 8 класу, автори Ф.Я. Божинова та І.Ю. Ненашев, видавництво "Ранок", 2008 рік, є цінним ресурсом для учнів, які вивчають фізику на російській мові.

Цей підручник охоплює широкий спектр тем, включаючи механіку, термодинаміку, оптику, електродинаміку та ядерну фізику. Він містить багато вправ та експериментів, що допомагають краще зрозуміти та закріпити матеріал.

Книга була розроблена з метою забезпечити учнів необхідними знаннями та навичками, які допоможуть їм розуміти і застосовувати основні принципи фізики в повсякденному житті та подальшому навчанні.

Особливістю цього підручника є його доступність для безкоштовного перегляду онлайн, що робить його легкодоступним для учнів незалежно від їх місцезнаходження.

Книга також містить готові домашні завдання (ГДЗ), які допоможуть учням краще розуміти та засвоювати матеріал.

Електронный онлайн підручник з фізики для 8 класу Божинова, Ненашев скачати в pdf варіанті 2008 рік
shkilnij-pidruchnik-8-klas-fizika-fja-bozhinova-iju-nenashev-ranok-2008-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
41.47 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-8-klas-fizika-fja-bozhinova-iju-nenashev-ranok-2008-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив