ГДЗ » Учебники » 8 клас » Хімія » Шкільний підручник 8 клас хімія П.П. Попель, Л.С. Крикля «Академія» 2008 рік (українська мова навчання)
8 клас

ГДЗ Хімія 8 клас - П.П. Попель, Л.С. Крикля (2008)

Шкільний підручник "Хімія" для 8 класу, авторства П.П. Попель та Л.С. Крикля, що був виданий видавництвом «Академія» в 2008 році, є центральним джерелом знань для учнів, які вивчають хімію.

Підручник містить 232 сторінки глибокого матеріалу, що базується на вивченні класів сполук та їх хімічних властивостей. Він надає можливість учням проводити досліди, що робить процес навчання не лише інформативним, а й цікавим.

Книга надає багатий матеріал для вивчення основ хімії, а також включає велику кількість вправ для практичного застосування отриманих знань. Цей підручник доступний для безкоштовного перегляду в Інтернеті, що робить його легкодоступним для учнів, незалежно від їх місцезнаходження.

Ця книга є важливим ресурсом для учнів, які прагнуть глибокого розуміння хімії та її застосування в повсякденному житті та подальшому навчанні.

Електронный онлайн підручник з хімії для 8 класу Попель, Крикля скачати в pdf варіанті 2008 рік
shkilnij-pidruchnik-8-klas-himija-pp-popel-ls-kriklja-akademija-2008-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
5.03 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-8-klas-himija-pp-popel-ls-kriklja-akademija-2008-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив