ГДЗ » Учебники » 8 клас » Хімія » Шкільний підручник 8 клас хімія П.П. Попель, Л.С. Крикля «Академія» 2008 рік (російська мова навчання)
8 клас

ГДЗ Хімія 8 клас - П.П. Попель, Л.С. Крикля (2008)

Шкільний підручник "Хімія" для 8 класу, авторства П.П. Попель та Л.С. Крикля, виданий видавництвом «Академія» в 2008 році, є ключовим джерелом знань для учнів, які вивчають хімію.

Цей підручник викладено на російській мові та містить 232 сторінки з детально описаними теоретичними матеріалами з хімії. Він базується на вивченні класів сполук та їх хімічних властивостей, що дає можливість учням не лише зрозуміти теоретичні аспекти, але й провести ряд дослідів.

Важливим аспектом цього підручника є його доступність для безкоштовного перегляду в Інтернеті, що дозволяє учням мати доступ до нього незалежно від їх місцезнаходження.

Підручник "Хімія" П.П. Попель та Л.С. Крикля є важливим ресурсом для учнів, які прагнуть глибокого розуміння хімії та її застосування в повсякденному житті та подальшому навчанні.

Електронный онлайн підручник з хімії для 8 класу Попель, Крикля скачати в pdf варіанті 2008 рік
shkilnij-pidruchnik-8-klas-himija-pp-popel-ls-kriklja-akademija-2008-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
43.55 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-8-klas-himija-pp-popel-ls-kriklja-akademija-2008-rik-rosijska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив