ГДЗ » Учебники » 9 клас » Інформатика » Шкільний підручник 9 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2017 рік (українська мова навчання)
9 клас

ГДЗ Інформатика 9 клас - Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко, Л.А. Чернікова, В.В. Шакотько (2017)

  • Шкільний підручник "9 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2017 рік (українська мова навчання)" є навчальним посібником для учнів дев'ятого класу, які вивчають інформатику. Цей підручник, виданий у 2017 році, має авторів Й.Я. Ривкінда та Т.І. Лисенка.

    Згідно з отриманою інформацією з різних джерел, цей підручник пропонує комплексне вивчення інформатики на дев'ятому класі. Він містить теоретичні матеріали, приклади, вправи та завдання, які допомагають учням розуміти основні концепції інформатики, а також розвивати практичні навички в роботі з комп'ютером та програмуванні.

    Вивчення інформатики на дев'ятому класі має велике значення для розвитку комп'ютерної грамотності та цифрових навичок учнів. Підручник "9 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2017 рік (українська мова навчання)" допоможе учням зрозуміти основні принципи роботи комп'ютера, оволодіти базовими алгоритмічними навичками та навчитися використовувати різноманітні програмні засоби.

    Цей підручник є незамінним ресурсом для учнів, які цікавляться інформатикою та бажають поглибити свої знання про цей предмет. Вивчення інформатики має велике значення для підготовки учнів до сучасного цифрового світу та майбутньої кар'єри в сфері технологій.

Електронный онлайн підручник з інформатики для 9 класу Ривкінд, Лисенко, Чернікова, Шакотько скачати в pdf варіанті 2017 рік
shkilnij-pidruchnik-9-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2017-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
(Скачали 0)
26.45 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-9-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2017-rik-ukrajinska-mova-navchannja.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив