ГДЗ » Учебники » 10 клас » Інформатика » Шкільний підручник 10 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2018 рік
10 клас

ГДЗ Інформатика 10 клас - Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко, Л.А. Чернікова, В.В. Шакотько (2018)

Шкільний підручник "10 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2018 рік" є навчальним посібником для учнів 10-го класу, які вивчають інформатику. Цей підручник був виданий у 2018 році видавництвом "Генеза". Авторами цього підручника є Й.Я. Ривкінд та Т.І. Лисенко.

За знайденою інформацією, цей підручник є навчальним матеріалом, який допомагає учням ознайомитися з основними поняттями та принципами інформатики на профільному рівні. Він містить матеріали про алгоритми, програмування, операційні системи, бази даних та інші аспекти сучасної комп'ютерної науки. Підручник розроблено згідно з новою програмою інформатики.

Цей підручник може допомогти учням розширити їх знання про інформатику, розвинути навички роботи з комп'ютером та вивчити основи програмування. Видавництво "Генеза" відоме своїми освітніми матеріалами, які відповідають високим стандартам.

За знайденою інформацією, цей підручник також доступний для онлайн-читання та завантаження у форматі PDF. Це дає учням змогу мати доступ до навчального матеріалу з будь-якого пристрою з Інтернет-підключенням.

Цей підручник "10 клас інформатика Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко «Генеза» 2018 рік" є цінним ресурсом для вивчення інформатики учнями 10-го класу та допомагає підготуватися до подальшого вивчення комп'ютерних наук та розвитку цифрових навичок.

Електронный онлайн підручник з інформатики для 10 класу Ривкінд, Лисенко, Чернікова, Шакотько скачати в pdf варіанті 2018 рік
shkilnij-pidruchnik-10-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2018-rik.pdf
(Скачали 42)
14.01 Mb

Посмотреть онлайн файл: shkilnij-pidruchnik-10-klas-informatika-jja-rivkind-ti-lisenko-geneza-2018-rik.pdf
Комментарі (0)
Додати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив